Zboruri ieftine pentru KENYA din Bucuresti, incepand de la 530 de euro

Zboruri ieftine de la Bucuresti spre Kenya (Nairobi sau Mombasa) de la 530 € dus-întors. Găsiți zboruri ieftine către Kenya și rezervați-vă biletele la cel mai bun preț. Zborurile vor costa de la 530 EUR dus intors.

Când călătoriți la Mombasa, veți descoperi că nu sunteți niciodată departe de o plajă. Acestea sunt unele dintre cele mai frumoase plaje din lume și reprezintă o atracție majoră pentru vizitatori. Plaja Diani este considerată ca fiind cea mai bună plajă din zonă, cu nisipuri albe cu pulbere moale și mări de culoare safir. În timp ce vă întindeți la umbra palmierilor, este posibil să vedeți foarte bine un dhow sau doi, care se îndreaptă spre insula din apropiere, Zanzibar.

Verifica disponibilitatea si preturile pentru cazare in Mombasa aici!

În Nairobi nu ești niciodată prea departe de Africa sălbatică, cu Parcul Național Nairobi la doar o aruncatură de bat inima orașului. Nairobi în sine este izbitor de cosmopolit, cu toate acestea, găzduiește insa numeroase mărci și companii internaționale și cu o populație urbană tânără. Cu bucătăria sa delicioasă locală, numeroase hoteluri de lux și numeroase repere culturale – Nairobi are ceva pentru toată lumea, călătorii de afaceri și turism.

Verifica disponibilitatea si preturile pentru cazare in Nairobi aici!

Date calatorie:

Aprilie – Mai 2021

Ruta

Bucuresti – Nairobi – Bucuresti

Cateva exemple:

01 – 11 Aprilie 2021

27 Aprilie – 13 Mai 2021

11 – 20 Mai 2021

Date calatorie:

Aprilie – Mai 2021

Ruta

Bucuresti – Mombasa – Bucuresti

Cateva exemple:

12 – 22 Aprilie 2021

21 – 29 Mai 2021

29 Aprilie – 9 Mai 2021

Leave a Reply